Cursus Teambuilding

Waarom

Heeft uw team aansturing, verandering of stimulans nodig? Wij hebben daar een beproefde aanpak voor. Ons instructiekader spiegelt het huidige gedrag van uw team en brengt knel- en verbeterpunten in beeld. Op ontspannen actieve wijze koppelen we binnen- en buitenprogramma's aan elkaar.

Aspecten als leiderschap, samenwerking en communicatie komen naar voren. Kies uw doel dat u wilt bereiken met uw team; ons instructieteam spiegelt het huidige gedrag en maakt zo verandering binnen uw team mogelijk. Samen met onze trainers, specialisten van het Korps mariniers zorgen wij voor teambuilding met meerwaarde!

Praktisch leiderschap

Cursusprogramma

Hoe wordt een groep een team, wat zijn de factoren die een succesvol team beïnvloeden, feedback, teamdynamiek, hard werken, hard ontspannen?

Teamwensen.

Aan bod komen onderwerpen als:

Voor wie is de cursus bedoeld

Voor bedrijven en gemeentelijke instellingen waarbij samenwerking en teamwork van essentieel belang is.

Cursusduur

De basis cursus bestaat uit twee bijeenkomsten van een dag (09:00-16:00) met minimaal een week tussenruimte, inclusief “huiswerk”. De cursus wordt gegeven op Fort Penningsveer 2, 2065 AM Haarlemmerliede

Cursusleiding

De cursussen zullen gegeven worden door gecertificeerde trainers van het Korps Mariniers, personeel werkzaam bij de stichting Herstelling.

Aanmelden en inschrijven

Kleine groepen (tot 12 personen) en grote groepen (tot 30 personen)

Offerte

Doe vrijblijvend een offerteaanvraag, john.buwalda@herstelling.nl